×
 

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

TivoliVredenburg ligt in het hart van Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal. Er zijn nog altijd verbouwingen in het gebied, waardoor de bereikbaarheid niet optimaal is. We raden dan ook aan om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Als je niet in Utrecht woont dan raden wij je aan om met de trein of bus te komen. TivoliVredenburg ligt op een paar honderd meter (circa 5 min.) loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne. Je reis met het openbaar vervoer kun je plannen met 9292.

De dichtsbijzijnde bushaltes zijn: 
- Vredenburg, recht tegenover TivoliVredenburg (lijnen 2, 7, 8, 14, 18, 28, 55, 128 en de nachtbussen 412, 441, 447, 452, 474, 477, 495, N50, N81 en N107)
- Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten lopen afstand
Looproute
- Sint Jacobsstraat, op 5 minuten lopen afstand (lijnen 1,3,4, 5, 6, 27 en 450)
Looproute
- Neude, op 5 minuten lopen afstand (lijnen 51, 52, 53, 74, 77 en 251)
Looproute

Bereik TivoliVredenburg te voet vanaf Utrecht centraal
Je komt het snelste bij TivoliVredenburg als je het perron in noordelijke richting afloopt, richting de Noordertunnel. Hier ga je de trap af en loop je rechts de tunnel in. De tunnel komt uit op het Smakkelaarsveld met rechts de MediaMarkt. Direct over de brug zie je TivoliVredenburg. Deze route heeft geen roltrappen en liften. De route door winkelcentrum Hoog Catharijne heeft dit wel. Neem je deze route? Dan kun je de borden richting TivoliVredenburg volgen.

Bereikbaarheid met eigen vervoer

P+R garage De Uithof
Je hebt de mogelijkheid om te parkeren bij Transferium P+R Uithof gelegen aan de A28, vanwaar stadsbuslijn 28 rechtstreeks in 17 minuten naar TivoliVredenburg rijdt, de bus stopt bij halte Vredenburg, recht tegenover de ingang. Bekijk hier het adres, de openingstijden en de tarieven.

Als je liever voor de deur wilt parkeren dan kun je gebruik maken van een van de zes parkeergarages van Hoog Catherijne die in de directe omgeving van TivoliVredenburg liggen. Wij raden de volgende parkeergarages aan:

- P5 Hoog Catharijne - Rijnkade 16
1184 parkeerplaatsen, mindervalidenplaatsen aanwezig, lift aanwezig.

De tijdelijke ingang van P5 bevindt zich aan het Vredenburgplein, op de hoek met Achter Clarenburg. Volg bij het verlaten van de parkeergarage de bordjes ‘Uitgang binnenstad’ en ‘Uitgang Hoog Catharijne’. Sla linksaf en loop rechtdoor over het plein, aan de linkerzijde ligt TivoliVredenburg. Loop door de steeg, met het gebouw aan je linkerkant, en neem aan het einde van de steeg de ingang aan de linkerkant. Bekijk ook onze plattegrond met de looproute.